Amadeus Multibrand | Karlovac | Supernova

Ako se vaš popis za kupovinu sastoji od neizostavnih majica dugih i kratkih rukava, hlača s uzorkom, traperica ili klasičnih crnih hlača, haljina s uzorkom ili jednobojnih haljina, trgovina Amadeus Multibrand odlična je shopping destinacija.

Amadeus Multibrand

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Kategorije
Moda
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Kategorije
Moda

Udobnost i kvaliteta na prvom su mjestu u trgovini Amadeus Multibrand centra Supernova Karlovac

Ugodna, kvalitetna odjeća po povoljnim cijenama glavna je odlika trgovine Amadeus Multibrand smještene u centru Supernova Karlovac. U neposrednoj blizini trgovine Office Shoes i bankomata PBZ, HPB i Erste banke, pronaći ćete sve što vam treba za nadolazeće godišnje doba. Fantastična ponuda trgovine Amadeus Multibrand uključuje svečane i casual modne kombinacije koje se ističu kvalitetom izrade i ljepotom dizajna. Tražite li idealan outfit za kampiranje za Mrežnici, ručak uz Dobru ili proslavu u jednom od restorana na Korani, pronađite ga u trgovini Amadeus Multibrand.

Ponuda majica, hlača, haljina i jakne za hladnije vrijeme zadovoljit će svaki stil i odgovarati svim generacijama. Haljine na preklop, sive hlače koje se odlično slažu s čipkastim bluzama, ali i zimske jakne u neutralnim bojama čekaju vas u bogatoj ponudi trgovine Amadeus Multibrand karlovačke Supernove. Istaknite se hrabrim bojama, uzorcima i modelima koji će zadovoljiti svaki ukus i pristajati svakoj građi tijela. Shopping za sve generacije obavite u trgovini Amadeus Multibrand u centru Supernova Karlovac.

Kvaliteta, stil i modeli za sve generacije u trgovini Amadeus Multibrand

Želite li kvalitetnu, modernu, a cijenom prihvatljivu odjeću, idealan izbor za vas odlična je ponuda trgovine Amadeus Multibrand čija se ponuda sastoji od prekrasnih, uvijek nosivih modnih kombinacija.  Ako se vaš popis za kupovinu sastoji od neizostavnih majica dugih i kratkih rukava, hlača s uzorkom, traperica ili klasičnih crnih hlača, haljina s uzorkom ili jednobojnih haljina, trgovina Amadeus Multibrand odlična je shopping destinacija. Bogata ponuda uključuje majice s aplikacijama, jednobojne majice kratkih i dugih rukava, kao i majice s uzorkom idealne za posao, slobodno vrijeme ili igru s djecom.

Tražite li idealan par hlača koje će pristajati baš vašoj građi tijela, ne propustite istražiti ponudu kratkih i dugih hlača, neizostavnih traperica, ali i svečanijih hlača u tamnoplavoj ili crnoj boji koje ćete lako kombinirati uz bijelu ili kariranu košulju. Pripadnice ljepšeg spola idealnu haljinu za poslovne ili dnevne obaveze, vjenčanja, krstitke, rođendane i ostale proslave, lako će pronaći u bogatom izboru haljina raznih veličina i stilova. Opremate li svoju garderobu za hladnije jesenske ili zimske dane, pulover ili vestu koja vas neće grebati i koja će vas grijati u hladnim, snježnim danima pronaći ćete u trgovini Amadeus Multibrand. Odličan shopping, povoljne cijene i bogat izbor modnih kombinacija čeka vas u trgovini Amadeus Multibrand u centru Supernova.