Anoval T-Partner | Karlovac | Supernova

Izvrsna ponuda, profesionalna usluga i stručni savjeti čekaju vas u poslovnici tvrtke Anoval.

Anoval T-Partner

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja

U centru Supernova Karlovac očekuje vas T-Partner za sve korisnike usluga Hrvatskog Telekoma

Profesionalni pristup, stručni djelatnici i odlična ponuda usluga Hrvatskog Telekoma čeka vas u poslovnici tvrtke Anoval koja je smještena preko puta trgovina Interspar, Argentum i Galileo u shopping centru Supernova Karlovac. Izaberite jednu od mnogih HT usluga za privatne ili poslovne korisnike i uskladite svoje želje i telekomunikacijske potrebe. Anoval prodajno mjesto pruža vam usluge mobilne i fiksne telefonije, interneta, kao i uslugu MaxTV za privatne korisnike. Ljubazno i stručno osoblje predstavit će vam i odličnu ponudu mobilnih uređaja najboljih svjetskih brendova, kao i maskica za vaš novi mobitel. 

Anoval nije zaboravio ni na dodatnu opremu, pa trebate li punjač ili staklo za mobitel, obratite im se s povjerenjem. Pričate li puno na mobitel ili više koristite aplikacije za dopisivanje, svoju idealnu HT tarifu dogovorite prilikom posjete prodajnom mjestu u centru Supernova Karlovac. Niste sigurni trebate li uzeti tarifu na bonove ili je sigurnije uzeti opciju pretplate kako ne biste ostali bez novaca na računu, savjetujte se s ljubaznim, educiranim i srdačnim prodajnim predstavnicima koji će odgovoriti na sva vaša pitanja. Odaberite svoju idealnu HT uslugu na Anoval prodajnom mjestu.

Anoval - T-Partner za najbolja rješenja u telekomunikacijskom okruženju prilagođena svačijim potrebama

Od početka svojega osnivanja 2009. godine, tvrtka Anoval opredijelila se na područje djelovanja koje je vezano za unutrašnju i vanjsku trgovinu. Na tržište telekomunikacija ulazi 2014. godine kao poslovan partner lideru na tržištu telekomunikacija- Hrvatskom Telekomu. Tijekom svoga rada profilirala se kao stabilan i brzorastući partner s više od 50 stručnih, ambicioznih i educiranih djelatnika u svom timu. Zahvaljujući neprestanom učenju i usavršavanju, djelatnici tvrtke Anoval ostvaruju zavidne rezultate.

Jedna od glavnih aktivnost je i direktna prodaja bogate ponude Hrvatskog Telekoma kroz prodajna mjesta u Rijeci, Karlovcu i Jastrebarskom. Posjetite li poslovnicu tvrtke Anoval, na jednom mjestu možete saznate sve što vas zanima o odabiru idealnog paketa usluga Hrvatskog Telekoma sukladno vašim željama i uslugama. Kombinacijom fiksnih i mobilnih usluga, raznih tarifa koje uključuju i maksimalnu dostupnu brzinu mobilnog interneta do čak 350 Mbit/sec, kao i neograničene pozive, unaprijedite svoje poslovanje. Za sve poslovne korisnike, Anoval će omogućiti najbolja rješenja u telekomunikacijskom okruženju prilagođena svačijim potrebama. Privatni korisnici koji za sebe žele odabrati najbolju HT uslugu , a nisu u blizini jedne od Anovalovih poslovnica, mogu dogovoriti kućni posjet prodajnog predstavnika na području gradova: Zagreb, Split, Zadar, Šibenik, Pula, Rijeka i mnogih drugih. Izvrsna ponuda, profesionalna usluga i stručni savjeti čekaju vas u poslovnici tvrtke Anoval.