Anoval T-Partner | Karlovac | Supernova

Izvrsna ponuda, profesionalna usluga i stručni savjeti čekaju vas u poslovnici tvrtke Anoval.

Anoval T-Partner

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja

U centru Supernova Karlovac očekuje vas T-Partner za sve korisnike usluga Hrvatskog Telekoma

Profesionalni pristup, stručni djelatnici i odlična ponuda usluga Hrvatskog Telekoma čeka vas u poslovnici tvrtke Anoval koja je smještena preko puta trgovina Interspar, Argentum i Galileo u shopping centru Supernova Karlovac. Izaberite jednu od mnogih HT usluga za privatne ili poslovne korisnike i uskladite svoje želje i telekomunikacijske potrebe. Anoval prodajno mjesto pruža vam usluge mobilne i fiksne telefonije, interneta, kao i uslugu MaxTV za privatne korisnike. Ljubazno i stručno osoblje predstavit će vam i odličnu ponudu mobilnih uređaja najboljih svjetskih brendova, kao i maskica za vaš novi mobitel. 

Anoval nije zaboravio ni na dodatnu opremu, pa trebate li punjač ili staklo za mobitel, obratite im se s povjerenjem. Pričate li puno na mobitel ili više koristite aplikacije za dopisivanje, svoju idealnu HT tarifu dogovorite prilikom posjete prodajnom mjestu u centru Supernova Karlovac. Niste sigurni trebate li uzeti tarifu na bonove ili je sigurnije uzeti opciju pretplate kako ne biste ostali bez novaca na računu, savjetujte se s ljubaznim, educiranim i srdačnim prodajnim predstavnicima koji će odgovoriti na sva vaša pitanja. Odaberite svoju idealnu HT uslugu na Anoval prodajnom mjestu.

Anoval - T-Partner za najbolja rješenja u telekomunikacijskom okruženju prilagođena svačijim potrebama

Od početka svojega osnivanja 2009. godine, tvrtka Anoval opredijelila se na područje djelovanja koje je vezano za unutrašnju i vanjsku trgovinu. Na tržište telekomunikacija ulazi 2014. godine kao poslovan partner lideru na tržištu telekomunikacija- Hrvatskom Telekomu. Tijekom svoga rada profilirala se kao stabilan i brzorastući partner s više od 50 stručnih, ambicioznih i educiranih djelatnika u svom timu. Zahvaljujući neprestanom učenju i usavršavanju, djelatnici tvrtke Anoval ostvaruju zavidne rezultate.

Jedna od glavnih aktivnost je i direktna prodaja bogate ponude Hrvatskog Telekoma kroz prodajna mjesta u Rijeci, Karlovcu i Jastrebarskom. Posjetite li poslovnicu tvrtke Anoval, na jednom mjestu možete saznate sve što vas zanima o odabiru idealnog paketa usluga Hrvatskog Telekoma sukladno vašim željama i uslugama. Kombinacijom fiksnih i mobilnih usluga, raznih tarifa koje uključuju i maksimalnu dostupnu brzinu mobilnog interneta do čak 350 Mbit/sec, kao i neograničene pozive, unaprijedite svoje poslovanje. Za sve poslovne korisnike, Anoval će omogućiti najbolja rješenja u telekomunikacijskom okruženju prilagođena svačijim potrebama. Privatni korisnici koji za sebe žele odabrati najbolju HT uslugu , a nisu u blizini jedne od Anovalovih poslovnica, mogu dogovoriti kućni posjet prodajnog predstavnika na području gradova: Zagreb, Split, Zadar, Šibenik, Pula, Rijeka i mnogih drugih. Izvrsna ponuda, profesionalna usluga i stručni savjeti čekaju vas u poslovnici tvrtke Anoval.