Bubamara | Karlovac | Supernova

Najdraži likovi, društvene igre, oprema za zabavu na otvorenom, slikovnice, lutke i brojne druge igračke prilagođene su uzrastima vaših mališana i donose sate i sate dobre zabave i učenja.

Bubamara

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Sve za vaše dijete pronađite u trgovini Bubamara u centru Supernova Karlovac

Malim i velikim posjetiteljima shopping centra Supernova Karlovac jedno od najdražih odredišta je Bubamara. Trgovina smještena između drogerije dm i trgovine Intersport, pravo je carstvo igračaka i razne opreme za djecu svih uzrasta. Tako se, uoči dolaska novog malog člana, obitelji mogu opremiti opremom za spavanje, putovanje, kupanje i hranjenje, slobodno vrijeme, igru i učenje. Brojne pogodnosti, kao i članstvo u Bubamara klubu, kupcima donose i izvrsne uštede pa ćete tako, osim u fantastičnom izboru, moći uživati i u povoljnim cijenama.

Na policama Bubamare svako će dijete za sebe pronaći i omiljenu igračku. Najdraži likovi, društvene igre, oprema za zabavu na otvorenom, slikovnice, lutke i brojne druge igračke prilagođene su uzrastima vaših mališana i donose sate i sate dobre zabave i učenja. Disney likovi i likovi ostalih popularnih crtanih filmova krase bogat asortiman igračaka i opreme i idealan su poklon za brojne prigode. Oprema trgovine Bubamara zasigurno će izmamiti osmijeh na lica djece i roditelja – birajte samo najbolji omjer cijene i kvalitete i uživajte u odrastanju svojih mezimaca.

Trgovina Bubamara za najmlađe

Trgovina Bubamara specijalizirana je trgovina proizvoda za djecu i trudnice. Roditeljima i djeci Bubamara nudi sve što im može zatrebati već od prvog dana. Stoga, već prilikom opremanja doma za novorođenče posjetite trgovinu i odaberite najkvalitetniju opremu za bebe. Očekuje vas veliki izbor krevetića, stolica za hranjenje, komoda za prematanje i ostalog dječjeg namještaja, kadica za kupanje, razne nosiljke, ležaljke i ostala potrebna oprema.

Opremite se i neizbježnom dječjom kozmetikom, a sve novopečene roditelje zasigurno će oduševiti i odličan izbor dječje odjeće i obuće ljupkog dizajna i vrhunske kvalitete. Za sigurna putovanja potražite i najkvalitetnije autosjedalice grupa 0, I, II, i III. Birati možete između sjedalica brojnih renomiranih proizvođača; Cybex, Joolz, Freeon, Nuna, Peg Perego, Chicco, Maxi Cosi i brojnih drugih. Ono što posebno veseli sve buduće roditelje je izbor dječjih kolica. Ponuda trgovine Bubamara uistinu je impresivna.

Odabrati možete varijante dječjih kolica 2u1 ili 3u1, a Cybex, Joolz, Freeon, Nuna, Peg Perego, Chicco su samo su neki od proizvođača koji garantiraju samo najbolji dizajn i vrhunsku kvalitetu za šetnje vaše bebe. Osim dječje opreme, Bubamara vam nudi i bogat asortiman dječjih igračaka za svaku dob, ali i pregršt opreme za trudnice i majke. Posebna pogodnost je i članstvo u Bubamara klubu koje nudi brojne pogodnosti i popuste. Ne propustite posjetiti trgovinu omiljenu i malima i velikima – u Bubamari pronađite sve za vaše mališane na jednome mjestu.