Bubamara | Karlovac | Supernova

Najdraži likovi, društvene igre, oprema za zabavu na otvorenom, slikovnice, lutke i brojne druge igračke prilagođene su uzrastima vaših mališana i donose sate i sate dobre zabave i učenja.

Bubamara

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Popusti
Do 60%
Popusti za najmlađe
Vrijedi od 6. studenoga 2020.

Preduhitrite Crni petak i iskoristite do čak 60% popusta na bogat asortiman koji će razveseliti i djecu i roditelje.

Chicco proizvodi
S naljepnicama do 40% popusta
Vrijedi do 21. prosinca 2020.

Skupljajte naljepnice u trgovini Bubamara i kupujte povoljnije. Između 21. 9. i 21. 12. 2020. ćete za svakih potrošenih 70 kn dobiti jednu naljepnicu Chicco. Prikupljene naljepnice ćete moći iskoristiti za kupnju do 40% povoljnije na odabrane Chicco proizvode.

Sve za vaše dijete pronađite u trgovini Bubamara u centru Supernova Karlovac

Malim i velikim posjetiteljima shopping centra Supernova Karlovac jedno od najdražih odredišta je Bubamara. Trgovina smještena između drogerije dm i trgovine Intersport, pravo je carstvo igračaka i razne opreme za djecu svih uzrasta. Tako se, uoči dolaska novog malog člana, obitelji mogu opremiti opremom za spavanje, putovanje, kupanje i hranjenje, slobodno vrijeme, igru i učenje. Brojne pogodnosti, kao i članstvo u Bubamara klubu, kupcima donose i izvrsne uštede pa ćete tako, osim u fantastičnom izboru, moći uživati i u povoljnim cijenama.

Na policama Bubamare svako će dijete za sebe pronaći i omiljenu igračku. Najdraži likovi, društvene igre, oprema za zabavu na otvorenom, slikovnice, lutke i brojne druge igračke prilagođene su uzrastima vaših mališana i donose sate i sate dobre zabave i učenja. Disney likovi i likovi ostalih popularnih crtanih filmova krase bogat asortiman igračaka i opreme i idealan su poklon za brojne prigode. Oprema trgovine Bubamara zasigurno će izmamiti osmijeh na lica djece i roditelja – birajte samo najbolji omjer cijene i kvalitete i uživajte u odrastanju svojih mezimaca.

Trgovina Bubamara za najmlađe

Trgovina Bubamara specijalizirana je trgovina proizvoda za djecu i trudnice. Roditeljima i djeci Bubamara nudi sve što im može zatrebati već od prvog dana. Stoga, već prilikom opremanja doma za novorođenče posjetite trgovinu i odaberite najkvalitetniju opremu za bebe. Očekuje vas veliki izbor krevetića, stolica za hranjenje, komoda za prematanje i ostalog dječjeg namještaja, kadica za kupanje, razne nosiljke, ležaljke i ostala potrebna oprema. Opremite se i neizbježnom dječjom kozmetikom, a sve novopečene roditelje zasigurno će oduševiti i odličan izbor dječje odjeće i obuće ljupkog dizajna i vrhunske kvalitete.

Za sigurna putovanja potražite i najkvalitetnije autosjedalice grupa 0, I, II, i III. Birati možete između sjedalica brojnih renomiranih proizvođača; Recaro, Freeon, Maxi Cosi, Britax Romer, Peg Perego, Chicco i brojnih drugih. Ono što posebno veseli sve buduće roditelje je izbor dječjih kolica. Ponuda trgovine Bubamara uistinu je impresivna.

Odabrati možete varijante dječjih kolica 2u1 ili 3u1, a Chicco, Mima, Mamas and Papas, Peg Perego i Jane samo su neki od proizvođača koji garantiraju samo najbolji dizajn i vrhunsku kvalitetu za šetnje vaše bebe. Osim dječje opreme, Bubamara vam nudi i bogat asortiman dječjih igračaka za svaku dob, ali i pregršt opreme za trudnice i majke.

Posebna pogodnost je i članstvo u Bubamara klubu koje nudi brojne pogodnosti i popuste. Ne propustite posjetiti trgovinu omiljenu i malima i velikima – u Bubamari pronađite sve za vaše mališane na jednome mjestu.