Pronađite sve dijelove i opremu za vašu e-cigaretu u trgovini centra Supernova.

e-Dimilica

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Kategorije
Ostalo

Zdraviju alternativu klasičnom pušenju cigareta pronađite u centru Supernova Karlovac

Tražite li novu bateriju, e-tekućinu ili futrolu za vašu elektroničku cigaretu, svu opremu pronaći ćete na štandu trgovine e-Dimilica u shopping centru Supernova Karlovac. Izaberite između klasičnog modela u jednoj od velikog izbora boja ili tankog modela u srebrnoj, zlatnoj ili bakrenoj boji. Ljubitelji mirisa duhana uživat će u e-tekućinama s okusom i mirisom te biljke, a volite li više aromu vanilije, mentola ili višnje - pronađite svoju idealnu tekućinu za e-cigaretu na štandu trgovine e-Dimilica.

Potroši li vam se baterija, jednostavnim punjenjem putem USB punjača napunite svoju elektroničku cigaretu. Brinuti ne trebate niti u automobilu jer e-Dimilica u svojoj ponudi nudi i punjač za auto! Kako biste lakše nosili i čuvali svoju e-cigaretu od oštećenja, birajte između raznih silikonskih futrola. Kupujte provjereno i sigurno, svi proizvodi trgovine e-Dimilica provjereni su i sadrže sve potrebne certifikate te garanciju. Razmišljate li o kupovini zdravije alternative klasičnim cigaretama, provjerite ponudu štanda e-Dimilica u centru Supernova Karlovac.

Pronađite sve dijelove i opremu za vašu e-cigaretu u trgovini e-Dimilica

Trgovina e-Dimilica pod trgovačkim poduzećem D.G. Trade d.o.o., maloprodajno je i veleprodajno mjesto na kojem možete obaviti kupnju električnih cigareta različitih vrsta, kao i nikotinskih i beznikotinskih tekućina poznatih svjetskih proizvođača Dekang i Liqua. Elektronička cigareta pokazala se kao zdravija alternativa pušenju i opcija bez velike količine štetnih kemijskih sredstva u usporedbi s klasičnom cigaretom.

Elektronička cigareta razlikuje se od klasične po tome što dim koji oslobađa je vodena para obogaćena nikotinom što je čini prikladnom za korištenje na mjestima na kojim je klasičnu cigaretu zabranjeno pušiti. Uglavnom se sastoji od tri djela koje obuhvaćaju bateriju koja se može puniti, elektronski raspršivač i e-tekućinu - proizvode koje možete pronaći u trgovini e-dimilica.

Posjetite li jedno od prodajnih mjesto trgovine e-Smoke, u ponudi ćete pronaći i rezervne dijelove brendova Kangertecj, Visio, Joyetech, kao i punjač za vašu e-cigaretu. Poželite li promijeniti klasičnu aromu vaše e-cigarete, trgovina e-dimilica nudi široku paletu aroma, okusa i mirisa koje će odgovarati vašem ukusu, kao i one bez arome i bez nikotina. Ne morate se odreći klasičnog mirisa duhana jer i tu aromu imaju u svom bogatom asortimanu. Razni modeli i dizajn koji krasi e-cigaretu lako možete pospremiti u jednu od mnogih modela futrola u kojima ćete lakše nositi svoj novi dodatak. Pronađite sve dijelove i opremu za vašu e-cigaretu u trgovini centra Supernova.