Tally Weijl | Karlovac | Supernova

Želite li razigrati svoj stil, Tally Weijl trgovina u centru Supernova Karlovac idealna je modna destinacija.

Tally Weijl | Karlovac | Supernova

Tally Weijl

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Moda
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Moda

Tally Weijl modni komadi uvijek su u trendu – pronađite ih u centru Supernova Karlovac

Moderno uređen prostor, fantastične kolekcije prožete najaktualnijim svjetskim trendovima, idealan izbor odjeće i modnih dodataka za sve sezone i prigode – trgovina Tally Weijl omiljeno je modno odredište jer garantira fenomenalno shopping iskustvo. Njegujete li mladenački modni izričaj ili volite svoje klasične svakodnevne kombinacije osvježiti upečatljivim komadima, ovo je karlovačko modno pojačanje mjesto koje ne smijete zaobići.

Ljetne haljine i košulje, lepršavi materijali, razigrani uzorci i neizostavni modni dodaci dominiraju kolekcijama koje vam Tally Weijl sprema za proljeće i ljeto, dok ćete zimi u ponudi pronaći omiljene veste i kardigane, kao i razne stilove jakni i kaputa. Svaka sezona diktira i neizostavne modele traperica, stoga u ponudi trgovine tijekom cijele godine možete pronaći kroj i model koji vam idealno pristaje; skinny, boyfriend, mom modeli čekaju vas u raznim bojama i izdanjima.  Posebno je atraktivna ponuda linija namijenjenih večernjim izlascima koje često krase glitter aplikacije, atraktivni materijali i modeli koje obožavaju svjetske modne blogerice i Instagram zvijezde. Želite li razigrati svoj stil, Tally Weijl trgovina u centru Supernova Karlovac vaša je prva destinacija.

Modni trendovi od najboljih materijala za mlade trendsetterice i iskonske ljubitelje mode

Zavidna priča o uspjehu brenda Tally Weijl počela je davne 1984. godine kada je u srcu Švicarske započela prva prodaja jedinstvenog dizajna Tally Elfassi – Weijl dizajnera. Posao je krenuo uz zajedničku suradnju poslovnih partnera koji su marljivo radili da bi stvorili ovaj poznati brend. Prateći neke od najvećih svjetskih trendova Tally Weijl je ubrzo počeo rasti i razvijati se diljem matične zemlje, a kasnije i šire.

Uz slogan „Just in time“ i brzom isporukom odjeće koju su tražili brojni klijenti, Tally Weijl postao je uspješan sudionik modnog tržišta. Osvajanja novih tržišta započela su ekspanzijom u 1997. godini kada su otvorene velike trgovine u Njemačkoj i Poljskoj.

Danas je Tally Weijl zastupljen diljem svijeta čime je postao pravi globalni igrač u modnoj industriji s više od 900 trgovina u više od 39 država. Svojim prepoznatljivim kolekcijama i odličnim cijenama, Tally Weijl predstavlja posljednje modne trendove od najboljih materijala za mlade trendsetterice i iskonske ljubitelje mode.

Svoj savršen outfit pronaći ćete u sjajnoj ponudi asortimana odjeće, obuće, nakita i modnih dodataka za kompletan izgled od glave do pete. Specifičnosti su i godišnja izdanja posebnih kolekcija pod nazivom Limited Edition koja donosi najnovije raznolikosti iz svijeta mode. Pronađite inspiraciju uz sjajne kolekcije koje dolaze nekoliko puta godišnje, a tijekom sniženja možete očekivati konkurentne cijene koje će vam donijeti brojne uštede.