Bonbon | Karlovac | Supernova

Pristupite bonbon mreži brzo i jednostavno i uživajte u brojnim pogodnostima.

Bonbon

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* 09:00 - 21:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Kombinirajte, uštedite i uživajte uz Bon Bon u centru Supernova Karlovac

Zovete li često ili više zovu vas? SMS poruku dobivate samo ako vam dođe kao potvrda da ste platili parking? Nikad nemate dovoljno gigabajta u tarifi? Poslovnica Bob Bon u centru Supernova Karlovac pravo je mjesto da svoje potrebe prilagodite potrebama svojeg mobilnog ljubimca. Iskoristite odlične tarife i usluge koje Bon Bon nudi svojim korisnicima i postanite član velike i zadovoljne obitelji.

Koristite li opciju na bonove, za vas su pripremili pakete i kombinacije koje će zadovoljiti i najveće potrebe za surfanjem ili pričanjem. Korisnici koji koriste pretplatu mogu birati između velike, jako velike ili jako, jako velike kombinacije do 40 GB.

Postanite novi korisnik Bon Bona i izaberite jedan od fantastičnih modela Samsung ili iPhone smartphoneova. Počastite se zvučnicima, slušalicama i kablovima s kojima će vam doživljaj slušanja glazbe na platformi Deezer ili gledanje filmova na HBO GO platformi biti užitak. Ulovite povoljne cijene, kombinirajte i uštedite u poslovnici Bon Bon u centru Supernova Karlovac.

Budućnost započinje uz Iskon

Iskon je poznata telekomunikacijska kompanija koja svoju priču započinje uz nekolicinu entuzijasta koji su se odlučili započeti svoj projekt do moderne telekom kompanije. Kontinuiranim ulaganjima u razvoj i kvalitetu, Iskon je važan dio hrvatskog tržišta, a svojom strategijom i dalje foku stavlja na drugačiji pristup korisniku i njegovim potrebama. Dinamična i poduzetnička poslovna kultura rezultiraju kvalitetnim uslugom bliskoj svim korisnica, a fleksibilnim i prijateljskim pristupom donose brojne inovacije na hrvatsko tržište. Iskon na tržište donosi Broadband usluge, prilagođene cijene i kvalitetu prema zahtjevima samih korisnika, a sve usluge pokrivaju s vlastitom infrastrukturom.

Iskon danas posluje kao samostalno trgovačko društvo koje je u potpunosti u vlasništvu Hrvatskog telekoma, a prepoznat je kao bren s fleksibilnošću i kompetentnosti. Vizija koju Iskon njeguje vezana je za izgradnju prepoznatljivog dinamičnog narančastog svijeta u kojem je umreženim i sigurnim Iskonovcima zabavno koristiti sve usluge novog digitalnog doba. Pod misijom Iskon navodi znanje, iskustvo, stalno praćenje i promjena u svijetu novih tehnologija te stvaranje inovativnih usluga koje prate trendove i pomiču granice. Iskonove djelatnike pokreću razigranost interne Iskon kulture te povjerenje i oduševljenje svih Iskonovaca. Pokrenuti sloganom „Ideje iz bliske budućnosti“ na tržištu donose osvježenje i nove kombinacije usluga koje su prilagođene svim zahtjevima novog modernog korisnika koji teži za boljim i kvalitetnijim ponudama.