Caffe Bar Salon | Karlovac | Supernova

Predahnite uz svoju omiljenu rutinu ispijanja kave ili nekog drugog toplog napitka, uz dnevne novine, razgovor s društvom ili obitelji.

Caffe Bar Salon

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 08:00 - 21:00
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Kategorije
Kafići i restorani

Caffe Bar Salon u shopping centru Supernova Karlovac postat će vaša omiljena oaza za predah od obaveza

Iako je većini jedna od omiljenih razbibriga, shopping zna biti poprilično zahtjevan i uvijek je najbolji u kombinaciji s predahom i odmorom. Stoga, najbolju opciju za pravi shopping predah pronađite u Caffe Baru Salon koji se smjestio upravo na glavnom ulazu u shopping centar Supernova Karlovac. Predahnite uz svoju omiljenu rutinu ispijanja kave ili nekog drugog toplog napitka, uz dnevne novine, razgovor s društvom ili obitelji. Nagradite se nekim od prirodnih sokova ili popijte cappuccino, produženi espresso, čašu mineralne vode ili neko drugo bezalkoholno piće.

Na adresi Avenija Većeslava Holjevca 12 u Karlovcu možete predahnuti od puta jer je to idealna destinacija za vaš odmor. Na putu do mora ili ako planirate odlazak u Park prirode Velebit, zastanite u shopping centru Supernova Karlovac gdje vas očekuje oaza mira u ugodnom okruženju Caffe Bara Salon. Uz ljubazno osoblje i široku ponudu toplih napitaka, bezalkoholnih i alkoholnih pića zasigurno ćete imati najbolji odmor od svojih novih avantura i dugih putovanja.

Savršeno mjesto za vaš odmor od puta ili shoppinga

Jedinstvenim uređenjem interijera koji predstavljaju spoj modernog i luksuznog izgleda, Caffe Bar Salon postat će vaša omiljena destinacija u gradu Karlovcu. Kako sam naziv caffe bara kaže riječ je o salonskom uređenju koje će vas vratiti u neke najpoznatije filmske scene iz doba James Bonda ili ćete dobiti osjećaj da ste u luksuznom apartmanu.  Provedite svoje omiljene trenutke uz odličnu atmosferu bilo da želite samo predahnuti uz kavu ili provesti najdraže vrijeme sa svojim prijateljima, obitelji ili poslovnim suradnicima. Uz fantastičan izbor na meniju, možete odabrati brojne tople napitke poput čaja, kave, cappuccina, caffe lattea, kave s okusima vanilije, čokolade, lješnjaka i slično. Osim toplih napitaka možete se počastiti i nekim od finih sokova, čašicom vrhunskog vina, pjenušavim napicima za najzahtjevnije nepce ili probati neku od domaćih rakija.

Na lako dostupnoj adresi odmah nakon naplatnih kućica s ulaza ili izlaza na autocestu A1, dočekat će vas ljubazno i profesionalno osoblje koje će vaše vrijeme u Caffe Baru Salon učiniti još ljepšim. Svakim radnim danom i vikendima, za vas je spreman sjajan izbor domaćeg i stranog pića za ugodno provedeno vrijeme. Priuštite sebi i svojim najdražima nezaboravne trenutke druženja u gradu Karlovcu s jednom od najboljih usluga te u atmosferi koja će vas privući da se ponovno vratite.