Karlovačka banka bankomat | Karlovac | Supernova

Karlovačka banka posluje kao dioničko društvo te iz godine u godinu ispunjavaju svoju glavnu misiju da ostvare i ostanu na vodećoj poziciji na lokalnom tržištu uz stvaranje dodatnih vrijednosti kroz svoje financijske usluge i kontinuirani razvoj u učinkovito upravljanje.

Karlovačka banka bankomat

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Bankomat Karlovačke banke nadohvat ruke u centru Supernova Karlovac

Bankomat Karlovačke banke smješten je na samom glavnom ulazu u shopping centar Supernova Karlovac i svojim vjernim klijentima omogućava brzo i efikasno podizanje gotovine.

Idealna je to kombinacija usluge podizanja novca i shoppinga za sebe i svoje najdraže. Osim što možete gotovinu podignuti za potrebe kupovine, u shopping centru Supernova Karlovac, novac možete podignuti i na putu za godišnji odmor na Jadranskoj obali.  

Duga tradicija bankarskog poslovanja u gradu Karlovcu

Poslovanje Karlovačke banke seže u davnu 1856. godinu kada je osnovana prva Karlovačka štedionica, a od 1955. godine osniva se i Karlovačka banka kao nastavak uspješnog poslovanja. Danas Karlovačka banka predstavlja prvu regionalnu i najpoznatiju banku iz grada Karlovca. Osim u gradu Karlovcu, banka posluje i u ostalim gradovima Hrvatke kao što su Zagreb, Rijeka, Oglulin, Slunj, Ozalj, Duga Resa, Jastrebarsko, Topusko, Žakanj i Draganić. Vizija poslovanja vezana je za postizanje pružanja vrhunskih bankarskih usluga za sve generacije svojih klijenata. Ulaganjem u poslovanje kroz napredak i rad zaposlenika, tradicija poslovanja nastavlja se i nakon 60. godina tradicije. Poslovanje se razvija brojnim uspješnim ulaganjima te razvijanjem stabilne baze velikog broja zadovoljnih klijenata – građana i poslovnih subjekata.

Karlovačka banka posluje kao dioničko društvo te iz godine u godinu ispunjavaju svoju glavnu misiju da ostvare i ostanu na vodećoj poziciji na lokalnom tržištu uz stvaranje dodatnih vrijednosti kroz svoje financijske usluge i kontinuirani razvoj  u učinkovito upravljanje. U širokoj paleti bankarskih usluga za građantvo možete otvoriti novi račun bilo da je riječ o tekućem računu, žiro računu, i deviznom računu, a posebne usluge su dostupne i za umirovljenike kao i brojne pogodnosti paketa kombinacija računa.  Osim računa, u Karlovačkoj banci možete otvoriti svoje štednje i osigurati si mogućnost uštede kroz povoljne uvjete.