JYSK | Karlovac | Supernova

Skandinavski brend svojim aktualnim ponudama unijet će u vaš dom najnovije trendove i upotpuniti vaše zahtjeve za ugodnim i kvalitetnim uređenjem.

JYSK

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* 09:00 - 21:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom

Jyskova ponuda za sve ukuse u shopping centru Supernova Karlovac

Sve za dom pronađite u trgovini Jysk shopping centra Supernova Karlovac gdje vas uvijek očekuju najbolje ponude i povoljne cijene. Odmah pored trgovine Elipso, ovaj skandinavski brend svojim aktualnim ponudama unijet će u vaš dom najnovije trendove i upotpuniti vaše zahtjeve za ugodnim i kvalitetnim uređenjem.

Pažljivo odabrani i vrhunski komadi namještaja, madraca, posteljine, navlaka za krevete, stolnjaka, jastuka, tepiha, opreme za kupaonice i slično, dijelom su široko izbora za sve kupce. Moderni, udobni i kvalitetni artikli odabrani su kroz brojne kolekcije koje uvijek možete provjeriti u aktualnim ponudama iz Jyskova kataloga.

Na akcijskim ponudama očekuju vas povoljne cijene s kojima ćete ostvariti brojne uštede, a vaš će dom dobiti novo osvježeno lice. Ukoliko planirate manje zahvate u uređenju svog interijera, utoliko je Jysk odličan izbor jer ćete uz samo pokoji element, novu boju, komad pokućstva ili uz najnoviju posteljinu donijeti novo osvježenje svom životnom prostoru. Super ponude za vaše interijere i eksterijere pronađite u shopping centru Supernova Karlovac.

Skandinavski način života uz najbolje cijene

JYSK je danski trgovački lanac koji prodaje namještaj za dnevnu, spavaću ili radnu sobu, kupaonicu, blagovaonicu i ostalu opremu za pohranjivanje i kućanstvo. Prva trgovina u Hrvatskoj otvorena je 2009. godine, a danas sve za svoj dom, ured ili vikendicu možete pronaći u 40 poslovnica. Opremate li spavaću sobu očekuju vas ormari različitih stilova, veličina i oblika, kao i klizni ormari, komode i noćni ormarići. Dnevna soba je, uz kuhinju, glavna prostorija svakog doma koju uređujemo stolićima za kavu, udobnim foteljama i jastučićima. U JYSKu ćete pronaći idealan kauč na razvlačenje, dvosjed ili trosjed, dječje ili krevete na kat za koje na jednom mjestu možete odabrati madrace, podnice, pokrivače i posteljinu u širokom rasponu boja i uzoraka.

Odaberite idealne stolice i drvene, staklene ili metalne stolove za vašu blagovaonicu. Uređenje kupaonice bit će jednostavnije uz veliki izbor mekanih ručnika, udobnih kućnih ogrtača, tuš zavjesa i karniša za tuš. Zidove svojeg doma ukrasite bogatom ponudom ogledala, obuću pospremite u idealne elemente za pohranjivanje, a bezlične prozore obogatite zavjesama. Bitan dio svakog prostora je rasvjeta - bilo da vam treba stolna lampa, podna lampa, luster ili pak ukrasna rasvjeta, u ponudi ćete zasigurno pronaći to što tražite. Ne zaboravite uljepšati svoje terase i balkone ponudom vrtnih garnitura s pripadajućim jastucima, ležaljkama i posudama za cvijeće. Sigurni smo kako će Jyskova trgovina u shopping centru Supernova postati vaša hit destinacija.