Mobia | Karlovac | Supernova

Kvalitetne maskice, folije i druga zaštitna oprema čuvat će vaš mobitel od brojnih oštećenja i tako mu produljiti vijek trajanja.

Mobia

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Brendirana zaštita za vaše mobilne uređaje u Supernova centru Karlovac

Ako se ne možete se odvojiti od mobitela niti sekundu, a pomisao da će pasti i oštetiti ekran vam je velika katastrofa, zaštitnu maskicu koja će ga štiti od grebanja, udaraca i vremenskih uvjeta pronađite u trgovini Mobia u centru Supernova Karlovac. Mobia ima sve što vam treba za sigurnost vašeg mobitela, ali i az najnoviju trendy maskicu.

Trgovina Mobia u svojoj super ponudi ima planetarno popularne maske poznatih svjetskih brendova poput Karl Lagerfeld, BMW, Disney, Ferrari, Guess ili Mercedes-Benz čiji su i ekskluzivni zastupnici i distributeri. Svoju ponudu konstntno nadopunjuju pa tako uvijek možete naći novu zaštitnu masku za vaš Huawei, iPhone, Xiaomi, Samsung ili Honor mobilni telefon.

 

Bogata ponuda planetarno popularnih maski poznatih svjetskih brendova

Kada kupimo novi mobitel, želimo ga što dulje održati novim. Kaljeno staklo za ekran, vodootporna maskica, zaštitna folija, torbica - kupit ćemo sve što je na tržištu kako bi naš omiljeni pomagač preživio padove ili ogrebotine. Odličnu zaštitu, ali i ukrasnu maskicu za svog mobilnog ljubimca pronađite u trgovini Mobia čija je glavna specijalnost prodaja dodataka za smartphone uređaje ili tablete. Nude garanciju, kvalitetu i najveći izbor dodataka za vaše pametne telefone. 

Mobia u svojoj bogatoj ponudi nudi planetarno popularne maske poznatih svjetskih brendova poput Ferrari, Mercedes-Benz, BMW, Guess, Disney ili Karl Lagerfeld čiji su i ekskluzivni zastupnici i distributeri. Svoju ponudu svakodnevno nadopunjuju pa tako uvijek možete naći novu zaštitnu masku za vaš iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi ili Honor mobilni telefon.

Zaštite svoj telefon od mogućih oštećenja uz kaljeno staklo koje štiti ekran u slučaju pada ili uz zaštitnu foliju koja sprječava grebanje ekrana.

Punjač koji će vam stajati u automobili ili u torbi kao rezerva za dane kada imate posla preko glave, pronađite u trgovini Mobia koja uz maskice za mobitel nudi i kablove te ostale dodatke. Ljubazno i uvijek dostupno osoblje na usluzi vam je prilikom odabira najboljeg dodatka za vaš omiljeni mobitel te će vam pomoći riješiti nedoumicu vezanu za vaš mobitel.