Sport Vision | Karlovac | Supernova

Odličnu ponudu sportske obuće i opreme poznatih brendova pronađite u trgovini smještenoj u neposrednoj blizini bankomata i trgovine Interspar.

Sport Vision

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport
Popusti
Odaberi popust
VELIKA EURO 2024. AKCIJA
Vrijedi od 17. lipnja 2024.

BIRAJ SVOJ POPUST! Od 15. do 24. lipnja iskoristi VELIKU EURO 2024. AKCIJU u Sport Vision trgovini jer te uz Sport&Bonus loyalty karticu za kupnju iznad 40€ očekuje 10€ popusta, iznad potrošenih 80€  - 20€ popusta, a iznad potrošenih 120€  - 30€ na SAV asortiman!

Sjajan izbor sportske opreme u trgovini Sport Vision u centru Supernova Karlovac

Bavite se sportom, trčanjem ili rekreativno šećete uz Koranu, Mrežnicu ili jednu od četiri karlovačke rijeke, trgovina Sport Vision u shopping centru Supernova Karlovac idealna je shopping destinacija. Odličnu ponudu sportske obuće i opreme poznatih brendova pronađite u trgovini smještenoj u neposrednoj blizini bankomata i trgovine Interspar.

Pronađite tenisice kvalitetnih marki Champion, adidas, Nike, Reebok, Ellesse ili New Balance. Tražite li idealnu trenirku za trening ili slobodno vrijeme, torbu za košarku ili tenis, birajte između kvalitetnih modnih brendova Slazenger, Umbro, Lotto i brojnih drugih. Kopačke za nogomet ili indoor tenisice za dvoranu, kao i natikače za plažu - birajte između bogatog asortimana trgovine Sport Vision.

Vježbate li pilates, jogu ili aerobik, pronađite trake, lopte, fitness sprave i boce za vodu na jednom mjestu. Opremite i svoje mališane kvalitetnom sportskom opremom za tjelesni, kupaćim kostimima za plivanje ili tenisicama za trening. Obavite odličan shopping i ostvarite dodatne pogodnosti uz SPORT&BONUS karticu koja vam donosi poklone, mega bonuse i iznenađenja. Sjajan izbor sportske opreme čeka vas u trgovini Sport Vision u centru Supernova Karlovac.

Jedinstveni koncept multibrand dućana s jednom od najboljih ponuda na tržištu

Sport Vision postao je sinonimom za modernu tvrtku koja predstavlja maksimalnu fleksibilnost, profesionalnost i dinamičnost svog poslovnog rasta i razvoja. Od dana osnivanja pa sve do danas, osnovni cilj je ponuditi poznate i kvalitetne robne marke. Brzim reagiranjem na zahtjeve trendova i tržišta, Sport Vision je postala tvrtka kojoj se vjeruje.

Misija ove tvrtke je zadržati svoju poziciju lidera na tržištu sportskog asortimana te uz inspirativan način uvijek aktivno biti povezan sa svojim kupcima, klijetima i partnerima. Uz jedinstveno maloprodajno iskustvo, dizajn proizvoda i s ciljem da oplemene životni stil svojih kupaca Sport Vision opravdava svoju reputaciju na tržištu.

Svoj rast nastavljaju iz godine u godinu uz aktivno ulaganje u razvoj sporta, kako na lokalnim, tako i na regionalnim razinama. Uz kontinuirana ulaganja u razvoj društvene odgovornosti i uz uzajamnu suradnju sa zajednicama, Sport Vision njeguje dobar odnos u društvenim sredinama te je aktivni sudionik zajednice.

Sport Vision je prisutan na hrvatskom tržištu u brojnim gradovima s više od 30 maloprodajnih mjesta, a neke od njih su smještene upravo u shopping centrima Supernova Hrvatske. Upravo sportaši i oni koji se bave sportom na rekreativan način, pronalaze najbolju opremu u trgovinama Sport Visiona zbog jedinstvenog koncepta multibrand dućana s jednom od najboljih ponuda na tržištu.

Sportska obuća i oprema s konkurentnim cijenama te moderan ambijent omogućit će vam da pronađete odgovarajuće modele i veličine među brojnim svjetskim i domaćim brendovima.