Simple frizerski salon | Karlovac | Supernova

Kvalitetna usluga, najnoviji trendovi i odlične cijene čekaju vas u frizerskom salonu Simple u shopping centru Supernova Karlovac.

Simple frizerski salon

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* 09:00 - 21:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Simple mjesto je u kojem ćete se na trenutak opustiti od shoppinga u centru Supernova Karlovac

Lijepa i njegovana kosa prioritet je od kojeg ne odustajemo ni u jednom godišnjem dobu. Zakažite svoje termin u ugodnom ambijentu  frizerskog salona Simple u centru Supernova Karlovac čije će vam ljubazno i educirano osoblje pomoći u odabiru boje za kosu ili frizure koja pristaje baš vašim crtama lica.

Koristeći samo najbolje proizvode za njegu i oblikovanje kose brendova Schwarzkopf i L'Oreal, frizerski salon Simple mjesto je u kojem ćete se na trenutak opustiti od shoppinga i uz masažu vlasišta na trenutak zaboraviti na probleme. Isprobajte uslugu muškog ili ženskog šišanja, bojanja kose, pramenova, fen frizure ili balayage tehniku i podarite svojoj kosi ljepotu koju zaslužuje.

Pripremite svoju kosu za zimu i hladnoću ili joj podarite novi sjaj uz pomoć maski i tretmana nakon ljeta kako vam kosa ne bi bila ispucana i suha. Kvalitetna usluga, najnoviji trendovi i odlične cijene čekaju vas u frizerskom salonu Simple u shopping centru Supernova Karlovac.

Poželite li veću promjenu frizure bez straha se prepustite u kreativne i stručne ruke frizera salona Simple

Lanac frizerskih salona Simple u Hrvatskoj je prisutan još od 2001. godine, a posluje na čak 16 lokacija u osam županija. Odličan uspjeh saloni uvelike duguju kvalitetnim uslugama, usavršavanjem i stalnim edukacijama zaposlenika te odličnim lokacijama u shopping centrima među kojima su i shopping centri Supernova Hrvatska.

Osim o zadovoljnim klijentima koji učestalo posjećuju svoj omiljeni Simple salon, ekipe ovog lanca salona često brinu o frizurama aktera raznih događaja poput modnih revija, prezentacije, snimanja i seminara. I na terenu i u salonima, stručno osoblje radi samo s najboljim preparatima renomiranih brendova kao što su L’Oréal i Schwarzkopf Professional a sve proizvode za njegu kose u salonu je moguće i kupiti.

Razni tretmani kose i vlasišta, frizure, šišanje kose raznih dužina i mnoge druge usluge dostupne su muškarcima, ženama pa čak i djeci prema kojoj, prilikom šišanja, osoblje ima posebno dobar i zabavan pristup. Poželite li veću promjenu frizure bez straha se prepustite u kreativne i stručne ruke frizera salona Simple.

Neovisno o tome volite li klasične frizure i vjerni ste svom stilu godinama ili pak obožavate pratiti trendove i ne ustručavate se isprobati najnovije trendove, iz frizerskog salona Simple zasigurno ćete izaći zadovoljni, s osmijehom na licu i  novom, fantastičnom frizurom.