Simple frizerski salon | Karlovac | Supernova

Kvalitetna usluga, najnoviji trendovi i odlične cijene čekaju vas u frizerskom salonu Simple u shopping centru Supernova Karlovac.

Simple frizerski salon

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Simple mjesto je u kojem ćete se na trenutak opustiti od shoppinga u centru Supernova Karlovac

Lijepa i njegovana kosa prioritet je od kojeg ne odustajemo ni u jednom godišnjem dobu. Zakažite svoje termin u ugodnom ambijentu  frizerskog salona Simple u centru Supernova Karlovac čije će vam ljubazno i educirano osoblje pomoći u odabiru boje za kosu ili frizure koja pristaje baš vašim crtama lica.

Koristeći samo najbolje proizvode za njegu i oblikovanje kose brendova Schwarzkopf i L'Oreal, frizerski salon Simple mjesto je u kojem ćete se na trenutak opustiti od shoppinga i uz masažu vlasišta na trenutak zaboraviti na probleme. Isprobajte uslugu muškog ili ženskog šišanja, bojanja kose, pramenova, fen frizure ili balayage tehniku i podarite svojoj kosi ljepotu koju zaslužuje.

Pripremite svoju kosu za zimu i hladnoću ili joj podarite novi sjaj uz pomoć maski i tretmana nakon ljeta kako vam kosa ne bi bila ispucana i suha. Kvalitetna usluga, najnoviji trendovi i odlične cijene čekaju vas u frizerskom salonu Simple u shopping centru Supernova Karlovac.

Poželite li veću promjenu frizure bez straha se prepustite u kreativne i stručne ruke frizera salona Simple

Lanac frizerskih salona Simple u Hrvatskoj je prisutan još od 2001. godine, a posluje na čak 16 lokacija u osam županija. Odličan uspjeh saloni uvelike duguju kvalitetnim uslugama, usavršavanjem i stalnim edukacijama zaposlenika te odličnim lokacijama u shopping centrima među kojima su i shopping centri Supernova Hrvatska.

Osim o zadovoljnim klijentima koji učestalo posjećuju svoj omiljeni Simple salon, ekipe ovog lanca salona često brinu o frizurama aktera raznih događaja poput modnih revija, prezentacije, snimanja i seminara. I na terenu i u salonima, stručno osoblje radi samo s najboljim preparatima renomiranih brendova kao što su L’Oréal i Schwarzkopf Professional a sve proizvode za njegu kose u salonu je moguće i kupiti.

Razni tretmani kose i vlasišta, frizure, šišanje kose raznih dužina i mnoge druge usluge dostupne su muškarcima, ženama pa čak i djeci prema kojoj, prilikom šišanja, osoblje ima posebno dobar i zabavan pristup. Poželite li veću promjenu frizure bez straha se prepustite u kreativne i stručne ruke frizera salona Simple.

Neovisno o tome volite li klasične frizure i vjerni ste svom stilu godinama ili pak obožavate pratiti trendove i ne ustručavate se isprobati najnovije trendove, iz frizerskog salona Simple zasigurno ćete izaći zadovoljni, s osmijehom na licu i  novom, fantastičnom frizurom.