ZOOCITY | Karlovac | Supernova

Najbolje odredište za sve ljubitelje i vlasnike kućnih ljubimaca s raznovrsnom ponudom proizvoda za životinje.

ZOOCITY

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Sve što vaš ljubimac treba nalazi se u centru Supernova Karlovac

Uljepšavaju vam život svojim maženjem, veseljem i igrom, ponekad vas i ljute, ali bez njih vaš dan ne bi bio potpun - bilo da kao kućnog ljubimca imate psa, mačku, zlatnu ribicu, papigu ili hrčka, trgovina ZOO City u centru Supernova Karlovac bit će vaše omiljeno odredište. Hrana za male pasmine ili igračke za one pasmine koje su zaigranije,  na jednom mjestu pronađite sve.

Imali perje ili krzno, mali kućni ljubimci zahtijevaju veliku brigu i pažnju. Novi akvarij, krletku ili transporter, kreveti, grebalice za mačke, kao i posude i hranilice, nalaze se u bogatoj ponudi trgovine ZOO City. Zdravlje vašeg ljubimca neka je na prvom mjestu, opremite ih šamponima, dodacima hrani i sredstvima za higijenu.

Trikovi i poslušnost najbolje se nagrađuju nagradama u obliku kosti za žvakanje, sušenih ili prirodnih poslastica ili keksa koji možete pronaći u trgovini ZOO city. Kupnjom iz ljubavi prema vašem ljubimcu možete ostvariti i značajnu uštedu učlanjenjem u ZOO CITY klub - skupljajte bodove i razveselite svoje dlakavce. Sreća vašeg ljubimca nalazi se u trgovini ZOO City u centru Supernova Karlovac.

Idealno mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca

ZOOCITY je najšira mreža specijaliziranih trgovina s hranom i opremom za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Uz 47 lokacija diljem zemlje, ZOOCITY trgovinu možeš pronaći u svog gradu ili čak kvartu. Za sve one koji za svog ljubimca više vole naručivati online, tu je i zoocity.hr, webshop s više od 100 različitih brandova te više od 5.000 artikala.

Topao i moderan interijer osmišljen je kako bi ti olakšao kupnju, ali i tvom ljubimcu pružio zabavan i ugodan posjet uz dostupne posudice s vodom i besplatne poslastice. Slobodno povedi i ljubimca, ne samo kako bi ga svi mazili i nudili poslasticama, već i zbog toga što će ti ZOOCITY stručni djelatnici pomoći prilikom odabira proizvoda koji je baš za tvog ljubimca. On će imati priliku na licu mjesta isprobati oprsnicu, četku, zdjelicu i sve ostale artikle.