Zoo City | Karlovac | Supernova

Najbolje odredište za sve ljubitelje i vlasnike kućnih ljubimaca s raznovrsnom ponudom proizvoda za životinje.

Zoo City

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* 09:00 - 21:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Sve što vaš ljubimac treba nalazi se u centru Supernova Karlovac

Uljepšavaju vam život svojim maženjem, veseljem i igrom, ponekad vas i ljute, ali bez njih vaš dan ne bi bio potpun - bilo da kao kućnog ljubimca imate psa, mačku, zlatnu ribicu, papigu ili hrčka, trgovina ZOO City u centru Supernova Karlovac bit će vaše omiljeno odredište. Hrana za male pasmine ili igračke za one pasmine koje su zaigranije,  na jednom mjestu pronađite sve.

Imali perje ili krzno, mali kućni ljubimci zahtijevaju veliku brigu i pažnju. Novi akvarij, krletku ili transporter, kreveti, grebalice za mačke, kao i posude i hranilice, nalaze se u bogatoj ponudi trgovine ZOO City. Zdravlje vašeg ljubimca neka je na prvom mjestu, opremite ih šamponima, dodacima hrani i sredstvima za higijenu.

Trikovi i poslušnost najbolje se nagrađuju nagradama u obliku kosti za žvakanje, sušenih ili prirodnih poslastica ili keksa koji možete pronaći u trgovini ZOO city. Kupnjom iz ljubavi prema vašem ljubimcu možete ostvariti i značajnu uštedu učlanjenjem u ZOO CITY klub - skupljajte bodove i razveselite svoje dlakavce. Sreća vašeg ljubimca nalazi se u trgovini ZOO City u centru Supernova Karlovac.

Idealno mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca

Zoo City posebno je mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca jer upravo tamo mogu provesti zajedničko kvalitetno shopping vrijeme. Zoo City s radom je počeo još 2008. godine s ciljem da svim ljubiteljima i vlasnicima kućnih ljubimaca ponudi okruženje u kojem će moći uživati.

Danas s ponosom u svojim trgovinama imaju bogat asortiman hrane, poslastica, raznih dodataka, igračaka, krevetića, dekica, putnih artikala i još mnogo toga što će upotpuniti život i potrebe omiljenih kućnih ljubimaca. Bilo da je riječ o psima, mačkama, pticama, glodavcima, ribicama ili gmazovima, u ZOO Cityju ćete pronaći sve potrebno za svoje ljubimce.

Većina članova ZOO City obitelji ima kućnog ljubimca i prema njima gaje stvarnu ljubav. „Iz ljubavi za ljubimce“ slogan je koji ujedno odražava radnu atmosferu u ZOO Cityju gdje vas očekuje ljubazno osoblje koje će u zajedničkoj suradnji pronaći rješenje za sve potrebe vas i vaših kućnih ljubimaca.

U bogatoj ponudi proizvoda možete pronaći suhu hranu za pse, mokru hranu za pse svih tekstura i oblika, veterinarske dijete, barf-raw smrznutu ili sirovu. Također, tu su i posude za hranu ili vodu, zdjelice, hranilice, pojilice, podlošci za posude, ampule protiv nametnika, ogrlica protiv nametnika, sprej protiv nametnika, krletke za velike, srednje i male papige, krletke za kanarince, egzote, oprema za krletke i ostala oprema.