Mandis Pharm - specijalizirana poslovnica koja nudi bogat izbor bezreceptnih lijekova i drugih kvalitetnih preparata.

Mandis Pharm

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Mandis Pharm za najbolji izbor bezreceptnih lijekova u centru Supernova Karlovac

Karlovačka poslovnica Mandis Pharm svoje je mjesto pronašla upravo u shopping centru Supernova Karlovac. Ova specijalizirana poslovnica nudi vam bogat izbor bezreceptnih lijekova i drugih kvalitetnih preparata. Potražite proizvode vodećih brendova u svijetu preparativne kozmetike i odaberite najkvalitetnije kreme i losione te druge preparate za njegu kože.

Uoči ljeta kožu pripremite za izlaganje suncu, a dolaskom hladnih dana zaštitite ju od zimskih uvjeta odgovarajućim preparatima. Vodite li računa o prehrani, posegnite za nekim od najboljih i veoma korisnih dodataka prehrani iz ponude Mandis Pharma. Kvalitetni bezreceptni lijekovi prva su pomoć ukoliko ste se razboljeli, ali ne zanemarite važnost preventivnog djelovanja i u ponudi potražite idealne proizvode za bolji imunitet i očuvanje zdravlja.

Želite li provjeriti stanje organizma odazovite se periodičnim preventivnim pregledima i nutricionističkim, dermokozmetičkim i fitoaromaterapijskim savjetovalištima provođenim najsuvremenijom tehnologijom od strane vrhunskih stručnjaka. Brinite za svoje zdravlje opskrbite se samo najkvalitetnijim preparatima u čijem će vam odabiru rado pomoći stručni djelatnici Mandis Pharm specijalizirane prodavaonice.

Super brendovi za cijelu obitelj u Mandis Pharmi

Privatna zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost Mandis Pharm osnovana je 2008. godine i posluje kroz 18 ljekarničkih jedinica i 5 specijaliziranih prodavaonica. Dinamika poslovanja Mandis Pharma leži upravo u kontinuiranom procesu edukacije zaposlenika u svrhu podizanja stručnih kompetencija što je od velike koristi krajnjim korisnicima i kupcima koji će, osim najkvalitetnijih proizvoda, u ljekarni Mandis Pharma uvijek moći dobiti i valjan savjet i preporuku.

Kako bi kupcima pružio najbolju moguću uslugu, Mandis Pharm tim vodi jednaku brigu o opremljenosti i kvaliteti proizvoda kao i o samom pristupu korisnicima što za rezultat ima visoku razinu zadovoljstva kupaca kao i odličan plasman na tržištu. Redovno i pravovremeno nadopunjavanje i osvježavanje asortimana garantira vam uspješnu kupovinu potrebnih pripravaka na jednom mjestu. Osim ponude velikog broja artikala, Mandis Pharm trudi se svojim posjetiteljima ponuditi i dodatne sadržaje poput nutricionističkog, dermokozmetičkog ili pak fitoaromaterapeutskog savjetovanja.

U ponudi potražite omiljene proizvode nekih od najpoznatijih brendova kao što su Eucerin, Aderma, Avene, L'Erbolario, Mustela, Eucerin, Vichy, La Roche Posay, Lierac, Phyto, Dr. Brandt i brojni drugi. Mandis Pharm je ponosni nositelj priznanja Customer friends koje je potvrda vrijednosti i kvalitete rada na tržištu i u segmentu ljekarničkih zdravstvenih ustanova. S potpunim povjerenjem obratite se stručnom osoblju te uživajte u odabiru i blagotvornom učinku najboljih proizvoda na tržištu koje vam nudi Mandis Pharm.