Hrvatska Lutrija | Karlovac | Supernova

Okušajte sreću i iskusite neizvjesnost igara Hrvatske Lutrije.

Hrvatska Lutrija

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* 09:00 - 21:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Iskušajte sreću u poslovnici Hrvatske Lutrije u centru Supernova Karlovac

 U neposrednoj blizini ulaza u shopping centar Supernova Karlovac smjestila se poslovnica Hrvatske Lutrije koja svakodnevno privlači brojne ljubitelje igara na sreću. Poželite li odmor od kupovine u trgovinama centra Supernova Karlovac ili jednostavno želite okušati sreću, posjetite poslovnicu Hrvatske Lutrije i uživajte u odličnoj zabavi, a uz malo sreće, i fantastičnim novčanim dobitcima.

Osim dobro poznatih igara s dugogodišnjom tradicijom kao što su Loto, Bingo i EuroJackpot, u poslovnici vas očekuje prilika zaigrati i neke od popularnih kladioničarskih igara, ali i kupiti zabavne instant srećke koje vam mogu donijeti od malih do značajnijih dobitaka. Zasigurno vam je dobro poznata izreka – tko ne igra, ne može ni osvojiti zgoditak, stoga ne čekajte i iskušajte sreću.

Hrvatska Lutrija nudi vam zabavu i neizvjesnost kroz igre koje mogu donijeti i odlične nagrade – saznajte jeste li upravo vi sretnik kojemu se smiješi novi Jackpot. Začinite shopping u centru Supernova Karlovac zabavnim igrama na sreću.

Možda je baš danas vaš sretan dan

Hrvatska Lutrija njeguje dugogodišnju tradiciju priređivanja igara na sreću, a u Hrvatskoj je prisutna s bogatim asortimanom igara na sreću poput raznih lutrijskih i kladioničarskih igara, igara na automatima i u casinima. Istovremeno, Hrvatska Lutrija generira i značajna novčana sredstva kojima sudjeluje u realizaciji brojnih projekata. Oni imaju za cilj unaprijediti kvalitetu života na mnogim područjima društvenog života i u svim dijelovima Hrvatske.

Stalnim unaprjeđivanjem igara, Hrvatska Lutrija nastoji kontinuirano ispunjavati, ali i nadmašiti očekivanja svojih igrača te igre priređivati tako da budu zabavne igračima, korisne društvu te da budu  - više od igre.

Igre na sreću dugogodišnja su zabava mnogim strastvenim igračima ili povremena razonoda onima željnima zabave. Bingo, EuroJackpot, Online Bingo, Keno, Loto 6/45 i Jocker, Loto 7 i Brzih 35 samo su neke od vrlo popularnih igara koje svojim igračima mogu donijeti vrijedni dobitak, čak i od više milijuna kuna. Čekajući izvlačenja, brojni se igrači zabavljaju i uživaju u maštanju kako uložiti potencijalni dobitak.

Izrazito su popularna i razna klađenja, čak toliko da imaju i svoju online inačicu. Online se, također mogu pronaći i eSrećke, popularne i zabavne igre koje su osvojile brojnu publiku. Osjećate li se sretno? Ne čekajte, požurite po svoj listić u Hrvatsku Lutriju.