Interspar | Karlovac | Supernova

Najveći izbor voća, povrća, mesa, pekarskih proizvoda te ostalih vrsta namirnica kao i bogat izbor neprehrambenih proizvoda uz brojne pogodnosti i povoljne cijene.

Interspar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 07:00 - 21:00
Utorak 07:00 - 21:00
Srijeda 07:00 - 21:00
Četvrtak 07:00 - 21:00
Petak 07:00 - 21:00
Subota 07:00 - 21:00
Nedjelja 07:00 - 21:00
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana

Nabavka namirnica još je jednostavnija i povoljnija u trgovini Interspar u centru Supernova Karlovac

Hipermarket Interspar trgovina je koja se prostire najvećom površinom centra Supernova Karlovac, a značajna kvadratura prodajnog prostora ispunjena je fantastičnim asortimanom, kako prehrambenih, tako i neprehrambenih proizvoda. Jedno od najpraktičnijih mjesta za kupovinu namirnica i ostalih proizvoda za kućanstvo u Karlovcu nudi vam dnevno svježe namirnice poput voća, povrća, mesa i ribe te raznih vrsta kruha i ostalih raznih pekarskih proizvoda.

U trgovini ćete pronaći i ostale namirnice neizbježne u svakom kućanstvu uz koje ćete svojoj obitelji pripremiti najukusnije obroke. Za održavanje besprijekornog doma u ponudi potražite i brojne proizvode za čišćenje kao i dekoraciju životnog prostora. Ne propustite razgledati i ponudu za najmlađe – igračke i školski pribor te ostali prigodni asortiman prilagođen svakom pojedinom periodu godine. Uz učestale prodajne akcije ostvarite i značajne uštede i za slavlja, posebne prigode ili svakodnevne potrebe opremite se po povoljnim cijenama.

Uz mogućnost kupovine poklon kartice, bližnje iznenadite najpraktičnijim poklonom s kojim zasigurno nećete pogriješiti. Uživajte u kupovini i fantastičnom asortimanu.

Vrhunska kvaliteta, bogat asortiman i pristupačne cijene

Spar Hrvatska u vlasništvu je Spar Austria grupe te je najmlađi član te grupe, a danas posluju u 35 zemalja na 4 kontinenta. Prvi Interspar u Hrvatskoj otvoren je u lipnju 2005. godine, a danas je prisutan u većini centara Supernova grupe diljem Hrvatske.

Interspar je hipermarket s velikom ponudom proizvoda, različitih asortimana i robnih marki, dok je Spar u formatu supermarketa. Od 2017. godine Spar preuzima Billu zbog čega ima više od 4600 zaposlenika.

Uz već dobro poznatu robnu marku S-Budget, kao i Spar Premium seriju tu su i robne marke poput Natur Pur, Pretty Baby, Splendid, Pascarelo i druge. Interspar svojim kupcima nudi široku paletu proizvoda kroz bogat asortiman prehrambenih proizvoda. U hipermarketu Interspar kupci mogu odabrati među više od 10.000 neprehrambenih artikala.

Posebnu pažnju u Intersparu posvećuju velikoj zastupljenosti domaćih proizvoda, posebno lokalnih proizvođača poput OPG-ovaca i malih poduzetnika Svježe voće, povrće, bio proizvodi kao i brojne delikatese i mesni proizvodi očekuju vas u svakodnevnoj ponudi na policama Interspara.

Akcijske ponude i pogodnosti očekuju vas u Intersparovom i Sparovom katalogu koji će vam donijeti brojne uštede prilikom kupnje namirnica i kućanskih potrepština. Interspar često organizira i brojne nagradne natječaje i nagradne igre u kojima daruju auto ili neke druge vrijedne nagrade.