Intersport | Karlovac | Supernova

Za sve one koji preferiraju sportski način odijevanja i casual modne kombinacije ne propustite osmisliti idealne outfite birajući sportsku obuću i odjeću atraktivnog dizajna.

Intersport

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport

Intersport će probuditi pravi sportski duh u vama u centru Supernova Karlovac

Trgovina s bogatim izborom i kvalitetnom ponudom sportske opreme idealno je odredište svakog sportaša i rekreativca. Poslovnica Intersport smještena u velikom prodajnom prostoru shopping centra Supernova Karlovac nudi vam opremu za čitav niz sportova uz odličan omjer cijene i kvalitete.

Trenirke i majice, tenisice i druga sportska obuća te dodaci poput torbi, ruksaka, kapa i rukavica čekaju vas u raznim veličinama, namijenjeni muškarcima, ženama i djeci. Nike, Adidas, Under Armour, Puma, Converse, Salomon, Merrell, Dunlop, Head, Joma i Kettler samo su neki od svjetski poznatih proizvođača čija vas kvalitetna oprema očekuje na policama trgovine.

Uz stručne savjete djelatnika poslovnice odaberite opremu za omiljeni sport uz koju će treninzi i vrijeme provedeno u rekreaciji biti još ugodnije. Preferirate li sportski način odijevanja i casual modne kombinacije ne propustite osmisliti idealne outfite birajući sportsku obuću i odjeću atraktivnog dizajna. Uz učestale prodajne pogodnosti, stručne savjete i bogat asortiman uživajte u kupovini u jednoj od najboljih sportskih shopping destinacija grada Karlovca.

Duga tradicija približavanja sporta kupcima

Intersportova priča započinje još davne 1968. godine kada se deset organizacija nabave udružilo vodeći se zajedničkim ciljem – osnovati međunarodnu organizaciju koja će kupcima ulijevati povjerenje i približiti razumijevanje sporta. Danas Intersport posluje u 44 zemalja diljem svijeta s više od 5400 trgovina i svojom ponudom zadovoljava potrebe, kako profesionalnih sportaša, tako i rekreativaca te zaljubljenika u život u pokretu. S izrazitim fokusom na krajnje korisnike i kupce, filozofija tvrtke Intersport približiti je sport i sportsku opremu svim zainteresiranima kroz lokalni pristup i osoblje trgovina.

Stručni savjeti i bogat izbor proizvoda vrhunske kvalitete zadovoljit će i najizbirljivije. Misao vodilja i osnovna poruka brenda je „Sport svima“, a politika tvrtke je uistinu i djelovati vodeći se time da je sport za svakoga pa djelatnici tako nastoje biti na raspolaganju pripadnicima svih generacija, odraslima i djeci te profesionalcima i amaterima. Pomoć i savjet pri odabiru svakome će dobro doći i pripomoći da pronađe opremu upravo po svojoj mjeri i  za najbolje rezultate. Pronađite sve potrebno za neke od najpopularnijih sportova poput košarke, nogometa, rukometa, tenisa, plivanja, fitnessa, skijanja ili trčanja.

Ako je vaše srce osvojio neki od ekstremnih ili opremom manje zastupljenih sportova Intersportu ćete, na veliko zadovoljstvo pronaći opremu čak i za takve aktivnosti. Alpsko skijanje, bordanje, rugby, rolanje i skateboarding samo su neki od sportova za koje vam Intersport nudi odličan izbor kvalitetne opreme.