Intersport | Karlovac | Supernova

Za sve one koji preferiraju sportski način odijevanja i casual modne kombinacije ne propustite osmisliti idealne outfite birajući sportsku obuću i odjeću atraktivnog dizajna.

Intersport

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport
Popusti
30% popusta
Uroni u ljetne popuste
Vrijedi od 13. lipnja 2024.

Intersport trgovina je pripremila odličnu akciju koju ne smijete propustiti! Uronite u ljeto sa sportskim zvijezdama iz Intersporta uz popuste do 30% na odabrane artikle. Pronađite svoje nove kupaće kostime, peraje i sve ostalo plažu. Popusti se ne zbrajaju. Akcija vrijedi od 12.06.

Intersport će probuditi pravi sportski duh u vama u centru Supernova Karlovac

Trgovina s bogatim izborom i kvalitetnom ponudom sportske opreme idealno je odredište svakog sportaša i rekreativca. Poslovnica Intersport smještena u velikom prodajnom prostoru shopping centra Supernova Karlovac nudi vam opremu za čitav niz sportova uz odličan omjer cijene i kvalitete.

Trenirke i majice, tenisice i druga sportska obuća te dodaci poput torbi, ruksaka, kapa i rukavica čekaju vas u raznim veličinama, namijenjeni muškarcima, ženama i djeci. Nike, Adidas, Under Armour, Puma, Converse, Salomon, Merrell, Dunlop, Head, Joma i Kettler samo su neki od svjetski poznatih proizvođača čija vas kvalitetna oprema očekuje na policama trgovine.

Uz stručne savjete djelatnika poslovnice odaberite opremu za omiljeni sport uz koju će treninzi i vrijeme provedeno u rekreaciji biti još ugodnije. Preferirate li sportski način odijevanja i casual modne kombinacije ne propustite osmisliti idealne outfite birajući sportsku obuću i odjeću atraktivnog dizajna. Uz učestale prodajne pogodnosti, stručne savjete i bogat asortiman uživajte u kupovini u jednoj od najboljih sportskih shopping destinacija grada Karlovca.

Duga tradicija približavanja sporta kupcima

Intersportova priča započinje još davne 1968. godine kada se deset organizacija nabave udružilo vodeći se zajedničkim ciljem – osnovati međunarodnu organizaciju koja će kupcima ulijevati povjerenje i približiti razumijevanje sporta. Danas Intersport posluje u 44 zemalja diljem svijeta s više od 5400 trgovina i svojom ponudom zadovoljava potrebe, kako profesionalnih sportaša, tako i rekreativaca te zaljubljenika u život u pokretu. Posljednjih nekoliko godina promjene u načinu života uzrokovale su novi i drugačiji stav ljudi prema sportu. Prateći navike kupaca, redizajnirali su filozofiju branda kroz slogan „The heart of sport“.

Kupcima omogućavaju dodanu vrijednost kroz razumijevanje individualnih potreba i stručne savjete koje prati širok asortiman proizvoda i veliki izbor vodećih sportskih brandova u ponudi. Bilo da se bavite sportom u gradu (trčanje, nogomet, trening) ili više volite otvorena prirodna prostranstva (outdoor, biciklizam sportovi na plaži, zimski sportovi), u INTERSPORTU možete pronaći raznovrsnu ponudu te birati između mnoštva proizvoda za vašu omiljenu sportsku aktivnost. U svim kategorijama zastupljeni su proizvodi za profesionalce, rekreativce i sportske zaljubljenike. Pronađite sve potrebno za neke od najpopularnijih sportova poput košarke, nogometa, rukometa, tenisa, plivanja, fitnessa, skijanja ili trčanja.

Ako je vaše srce osvojio neki od ekstremnih ili opremom manje zastupljenih sportova Intersportu ćete, na veliko zadovoljstvo pronaći opremu čak i za takve aktivnosti. Alpsko skijanje, bordanje, rugby, rolanje i skateboarding samo su neki od sportova za koje vam Intersport nudi odličan izbor kvalitetne opreme.