Elipso | Karlovac | Supernova

Najnoviju tehnologiju, bijelu tehniku, gadgete i brojne kućanske aparate potražite u trgovini Elipso.

Elipso

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Bogat izbor elektroničkih uređaja i kućanskih aparata čeka vas u trgovini Elipso u centru Supernova Karlovac

Karlovačka poslovnica Elipsa smjestila se u dijelu retail parka Supernova Karlovac, a u ponudi trgovine pronaći možete bogat asortiman elektronskih uređaja za opremanje kućanstva. Kvalitetnim hladnjacima, štednjacima, pećnicama, indukcijskim pločama, zamrzivačima, perilicama posuđa ili rublje te sušilicama opremite kuhinju i kupaonicu.

Osim bijele tehnike potražite i male kućanske aparate poput miksera, vaga, glačala, aparata za kavu i mnogih drugih. Dom opremite i fantastičnom multimedijskom ponudom trgovine Elipso uz koje će zajednički obiteljski trenutci biti još zanimljiviji. Dom ili ured opremite kvalitetnim laptopima, tabletima i mobitelima i uživajte u bogatom izboru najaktualnijih modela.

Kako bi osobna higijena postala pravi užitak, opremite se električnim pomagalima poput epilatora, brijaćih aparata, električnih četkica za zube ili fenova i pegli za kosu renomiranih brendove Philips, Braun, Rowenta, Remington i drugih. Jamstva u trajanju od minimalno jedne godine kao i ovlašteni servisi čine kupovinu još sigurnijom, a uz profesionalne savjete ljubaznog osoblja trgovine u izboru nikako nećete pogriješiti.

Opremite dom najkvalitetnijim uređajima

Elipso je najveća hrvatska trgovina kućanskih aparata koja je osnovana 1990. godine, a svoje trgovine ima u centrima Supernova diljem Hrvatske.

Elipso u svojoj bogatoj ponudi ima više od 7000 proizvoda bijele tehnike, audio i video uređaja, malih kućanskih aparata, grijaćih tijela, klima i ventilatora, informatičke i foto opreme. Mnogobrojni proizvodi iz Elipsa ističu se vrhunskom kvalitetom i dizajnom, inovativnim pristupom i funkcionalnošću.

Najbogatiji izbor svjetskih brendova poput Beka, LG-a, Grundiga, Electroluxa, Mielea, Gorenja, Candyja i drugih, osigurat će vašem domu najnovije tehnološke inovacije s kojima ćete biti u toku sa svim svjetskim trendovima. Elipso je generalni zastupnik u programu bijele tehnike za Blomberg i Beko, vodeći je distributer u programu bijele tehnike za Whirlpool, Boch, Gorenje, Candy, Miele i Electrolux. Također je uvoznik i distributer u programu malih kućanskih aparata za Delonghi, Kenwood, Philips, Panasonic i Excello.

Na Elipsovim akcijama često možete pronaći LED LCD i LCD televizore različitih dijagonala, boja i performanci kao i brojne rasprodaje televizora do isteka zaliha.

Osim televizora, u akcijskim ponudama naći će se i mobiteli, laptopi, posuđe, mali kućanski aparati, bijela tehnika i drugi. Svratite u trgovinu Elipso u centrima Supernova gdje vas očekuje najbolji omjer cijene i kvalitete jer je Elipso centar pozitivne energije.