Müller | Karlovac | Supernova

Preko 50 000 proizvoda u odjelima parfumerije, papirnice i igračaka, kvalitetne robne marke i atraktivne cijene garancija su odličnog obiteljskog shoppinga.

Müller

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 08:00 - 21:00
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija

Drogerija Müller pravo je mjesto za vašu kupovinu u centra Supernova Karlovac

Kao jedna od površinom većih trgovina centra, Müller se smjestio na dijelu retail parka Supernova Karlovac između trgovina Kik i New Yorker. Više od 50 000 raznih proizvoda čeka vas na policama omiljene drogerije, idealne za obiteljski shopping. U trgovini Müller pronaći ćete sve što vam je potrebno za osobnu njegu i higijenu te opremanje i čišćenje doma. Odličan omjer asortimana poznatih svjetskih brendova kao i kvalitetne i povoljne Müllerove robne marke čekaju vas na odjelu dekorativne i preparativne kozmetike, parfumerije, papirnice, igračak te odjelu s bogatim izborom artikala za dekoriranje i čišćenje doma.

Kupovina u Mülleru jednako je ugodna neovisno o tome nabavljate li proizvode za obitelj, kućanstvo ili omiljene preparate za svoju kozmetičku torbicu kao i u prilikama kada ste u potrazi za idealnim poklonom dragoj osobi. Radi li se o mlađem ili starijem slavljeniku, u ponudi trgovine garantirano ćete pronaći upravo ono što ste zamislili, a odlučite li se ipak za kupovinu poklon kartice, odaberite omiljeni dizajn i na karticu uplatite željeni iznos. Uz odličan izbor i brojne pogodnosti opremite dom i obitelj i uživajte u shoppingu.

Saznajte sve o vodećem njemačkom lancu drogerija

Müller je vodeći lanac drogerija s bogatom ponudom od preko 50 000 proizvoda u odjelima parfumerije, papirnice i igračaka. Kvaliteta po atraktivnim cijenama i velik izbor robnih marki, garancija je dobre kupnje i zadovoljstva kupaca.

U drogeriji Müller pronaći ćete sve za svoje svakodnevne životne potrebe. Asortiman za čišćenje, održavanje i dekoraciju doma, odjel papirnice ili asortiman za ručni rad te ponuda za bebe i djecu, samo je dio bogate ponude proizvoda za svakodnevnu uporabu koje možete pronaći na jednom mjestu.

Kvalitetni i ekonomični brendovi Aveo, Beauty Baby, Blink, Duchesse godinama su prvi odabir zadovoljnih kupaca. Odjel kozmetike obiluje proizvodima za njegu lica, tijela i kose. Razne kreme, losione, ulja, šampone i prirodne preparate, Müller nudi u nebrojenim varijantama i robnim markama. Osim proizvoda široke potrošnje, Müller se može pohvaliti i zavidnom količinom luksuznih proizvoda za njegu i osobnu higijenu.

Prođete li pored mirisnih polica Müllerove parfumerije, očarat će vas mirisi poznatih brendova kao što su Hugo Boss, Versace, Giorgio Armani, Dolce Gabbana, Bvlgari, Kenzo i mnogi drugi. Birati ih možete u muškoj i ženskoj varijanti, ali i kao poklon setove idealne za darivanje u raznim prigodama. Vaše mališane osvojit će bogat izbor slatkiša i igračaka. Didaktičke igračke, Lego kocke, autići i lutke te mnoštvo igračaka na temu omiljenih crtanih junaka oduševit će bebe i djecu različitih dobnih skupina. Kao idealan poklon, u Mülleru možete pronaći i prigodne poklon bonove.