Argentum | Karlovac | Supernova

Nakit je uvijek idealan poklon kao i savršen modni dodatak. Odaberite omiljene komade nakita iz ponude Argentuma.

Argentum

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Jedinstven srebrni nakit u centru Supernova Karlovac

Poslovnica lanca srebrnarnica Argentum smještena u shopping centru Supernova Karlovac omiljeno je odredište brojnih ljubitelja sofisticiranog, modernog i kvalitetnog nakita. Volite li nadopuniti odjevne kombinacije upečatljivim nakitom ili se spremate na rođendan, krizmu, vjenčanje ili neko drugo slavlje i u potrazi ste za savršenim poklonom, ponuda Argentuma zasigurno će vas oduševiti. Svaka nova kolekcija prepoznatljiva je po neodoljivom dizajnu, a u ponudi ćete uvijek pronaći i klasične komade koji će savršeno odgovarati svim stilovima i generacijama. Osim elegantnih narukvica, naušnica i ogrlica u Argentumu možete odabrati i svoje zaručničko i vjenčano prstenje.

Posebno je popularna kolekcija tradicijskog nakita – botuni, dalmatinski cvjetovi, rozete i brojni drugi motivi hrvatske kulturne baštine pretočeni u fantastične modne dodatke idealan su spoj tradicije i suvremene tehnike izrade i dizajna. Uz ljubazan savjet i preporuku stručnog osoblja prodavaonice te različite mogućnosti plaćanja vaša će kupovina biti još ugodnija, a iz Argentuma ćete ponijeti izvrstan modni dodatak, savršen poklon i bezvremensku uspomenu u jednom.

Argentum - nosi uz osmijeh

Uz modne dodatke vaša osobnost, ali i osmijeh neće proći nezapaženo, a vaše samopouzdanje i osobni stil istaknut će se na najbolji način.

Argentum je poznati hrvatski brend nakita koji svojom ponudom modnih detalja mami osmijeh na lice brojnim zaljubljenicima u modu i modne trendove.

U 50 poslovnica diljem Hrvatske svatko može pronaći nešto za sebe, ali i za svoje najdraže koje želi razveseliti. Nakit je oduvijek poseban dar koji se pamti, ali i nosi godinama s osmijehom. Osim srebrnog nakita, Argentum je prepoznatljiv i prema vlastitoj proizvodnji nakita te zlatnika i srebrnjaka koji se poklanjaju tijekom najljepših životnih trenutaka.

Bez obzira na stil koji njegujete, Argentum će ispuniti sve vaše modne zamisli, bilo da se radilo o nakitu ili modnim dodacima poput satova.

Pronađite svoje omiljene detalje u Argentumu i nosite ih uz osmijeh.