C&A | Karlovac | Supernova

Posjetite C&A i uživajte u bogatom asortimanu ženskih, muških i dječjih modnih linija za sve prigode.

C&A | Karlovac | Supernova

C&A

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Djeca
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Djeca

Najnoviji trendovi čekaju vas u trgovini C&A centra Supernova Karlovac

Trgovina C&A karlovačko je omiljeno modno odredište za cijelu obitelj. Odličan izbor muške, ženske i dječje odjeće, širok raspon veličina, ponuda modernog dizajna kao i modela formalnih i klasičnih linija i uzoraka samo su neke od prednosti asortimana trgovine C&A smještene u dijelu retail parka Supernova Karlovac. Odlične kolekcije za sve uzraste karakteristične su po fantastičnom omjeru cijene i kvalitete. Baby kolekcije, odjeća za vrtićku djecu i školarce kao i trendi kolekcije za mlade svidjet će se djeci svih uzrasta.

Muškarci i žene u trgovini C&A pronaći će odjeću za sve prigode. Bluze, haljine, odijela i košulje idealne su za sve formalne prigode, a jedinstvene kombinacije pronaći ćete i za poslovne outfite. Svaka nadolazeća sezona donosi i izvrsne kolekcije inspirirane aktualnim modnim trendovima koje možete fantastično nadopuniti i izborom modnih dodataka. Linije od bio pamuka, kolekcije većih konfekcijskih brojeva i trudnička odjeća asortiman je koji već dugi niz godina obožavaju vjerni kupci, a jednako uspješno privlači i nove fanove. Uživajte u odabiru i novim modernim kombinacijama uz odličnu ponudu trgovine C&A.

Nove sezonske kolekcije za cijelu obitelj

Modne priče poznate svjetske kompanije C&A uvijek prednjače zbog svojih inovativnih koncepata, drugačijih modnih ponuda i kolekcija te iznimno povoljnih cijena. Moderan stil za cijelu obitelj omogućuje vam da svoj ormar upotpunite najnovijim modnim trendovima iz kolekcija muške, ženske i dječje odjeće, obuće i modnih dodataka.

Svoju dugoročnost C&A duguje obiteljskim vrijednostima jer je sama kompanija nastala kroz obiteljski posao koji je danas zastupljen diljem svijeta. C&A kolekcije nadahnute su bogatstvom, ljepotom i energijom svakodnevnog života, a C&A iz godine u godinu bilježi uspješne poslovne rezultate o čemu svjedoče brojni popularni brendovi za djecu i odrasle unutar same kompanije.

Baby Club omogućava djeci da odrastaju uz ugodnu pamučnu odjeću koja im daje poseban šarm – od novorođenčadi do male djece. Palomino odjeća dizajnirana je za djecu od šeste do desete godine, a cilj je pomoći djeci u pronalaženju vlastitog stila zahvaljujući velikom izboru.

Here & there je odjeća individualnosti koja nudi najnoviju modu pristupačnu za djecu od sedam do 14 godina uz dah individualnosti. Clock house daje prednost mladima pri istraživanju novih stvari, otkrivanju novih mjesta za dobar provod s prijateljima.

Rodeo Sport je marka sportske odjeće sa stilom koja ispunjava zahtjeve stila i udobnosti za plažu, teretanu ili za dom. Canda kolekcije pružaju kvalitetu aktivnim muškarcima i ženama te im olakšava obnavljanje klasične i svakodnevne garderobe bilo da je riječ o poslu ili svakodnevnim aktivnostima. Za neovisne i snažne žene tu je Yessica koja donosi mladenački duh moderne žene.

Istinska klasika nalazi se u kolekcijama Your Sixth Sense zahvaljujući klasičnim linijama, kroju i tkaninama koje laskaju svakoj ženi. Moderan muškarac naći će nešto po svojoj mjeri u kolekcijama pod imenom Angelo Litrico, a Westbury muška odjeća ispunit će najviše modne standarde i prefinjenost za formalne i posebne prilike.