Hrvatska pošta | Karlovac | Supernova

Osim poštanskih usluga, Hrvatska pošta pruža vam i brojne druge praktične usluge pa brojne obaveze možete izvršiti na jednom mjestu - brzo i jednostavno.

Hrvatska pošta

Radno vrijeme
Ponedjeljak 07:00 - 20:00
Utorak 07:00 - 20:00
Srijeda 07:00 - 20:00
Četvrtak 07:00 - 20:00
Petak 07:00 - 20:00
Subota 07:00 - 20:00
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Prilaz Većeslava Holjevca 12
47000 Karlovac
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Brojne dnevene obveze možete obaviti na jednom mjestu - u poslovnici Hrvatske pošte centra Supernova Karlovac

Jednu od karlovačkih poslovnica Hrvatske pošte pronaći možete u samoj blizini ulaza u shopping centra Supernova Karlovac na vrlo pristupačnoj lokaciji te brzo i jednostavno iskoristiti brojne praktične usluge. Osim brojnih poštanskih usluga koje obuhvaćaju slanje pisma i paketa, iskoristite opcije pouzdanih i pristupačnih financijskih usluga poput novčanih transakcija kao i podizanja gotovine.

Osim standardnog plaćanja računa, u poslovnici Hrvatske pošte možete ugovoriti dodatno zdravstveno osiguranje, otvoriti stambenu štednju ili ugovoriti Evo TV uslugu gledanja brojnih popularnih televizijskih programa. Mogućnost obavljanja više različitih obaveza na jednom mjestu uštedjet će vam dragocjeno vrijeme, a uz povoljne cijene usluga, značajne uštede očekuju vas i u vašem budžetu.

Poslovnica Supernove Karlovac na adresi Prilaz Većeslava Holjevca 12, praktična je i dostupna brojnim kupcima trgovina centra Supernova, kao i posjetiteljima koji biraju ovu poslovnicu zbog jednostavnog i brzog pristupa. Koristite usluge Hrvatske pošte s potpunim povjerenjem i uživajte u sveobuhvatnoj usluzi na jednom mjestu.

Brze poštanske i financijske usluge na jednom mjestu

Hrvatska pošta ima jedinstvenu prodajnu i uslužnu mrežu diljem Hrvatske i u centrima Supernova. Od svog osnutka, još od 1999. godine, Hrvatska pošta je u vlasništvu Republike Hrvatske i time je nacionalni poštanski operator Republike Hrvatske te ima vodeću poziciju na tržištu poštanskih usluga zbog čega je za svoje poslovanje osvojila niz nagrada.

Hrvatska pošta u ponudi svojih usluga ima poštanske i logističke usluge te nudi i razne financijske usluge kao i usluge maloprodaje i digitalne televizije na području cijele Hrvatske. Također, Hrvatska pošta izdaje i poštanske marke Republike Hrvatske s brojnim specifičnim i limitiranim izdanjima ovisno o tijeku važnih događanja.

Poštanske usluge uključuju prijam, usmjeravanje, prijenos i uručenje poštanskih pošiljki u unutarnjem i međunarodnom prometu. Poštanske usluge dostupne su na cijelom teritoriju Republike Hrvatske svim korisnicima pod istim uvjetima. Tako u pošti možete poslati pošiljku s plaćenim odgovorom (IBRS/CCRI pošiljke) kao i poslati ubrzanu poštu (EMS) te pošiljku s dodatnom vrijednosti kao što je usluga hpekspres, poslovni paket i e-paket.

Usluga epošta specifična je zbog toga što svojim korisnicima pruža mogućnost obavljanja niza usluga elektroničkim putem. Tako putem usluge ePošta možete primati i slati pisma, poruke i razne dokumente uključujući i račune, plaćati račune kreditnim i debitnim karticama. Prijava u servis ePošta vrlo je jednostavna i omogućava sigurno, brzo i efikasno upravljanje dokumentima.

Također, tu je i hpekspres usluga koja predstavlja brzu dostavu Hrvatske pošte diljem Hrvatske s kratkim dostavnim rokom istog ili sljedećeg radnog dana. Razne financijske usluge poput prijenosa novca, plaćanja računa, podizanja gotovine, mjenjačnice i slično, također možete sigurno i brzo obaviti u Hrvatskoj pošti.